Kell

Wednesday, September 7, 2011

Vanemad on kodust ära...

...siis ikka midagi juhtub. Nimelt on hetkel kõik täiskasvanud Sevillas kongressil ja meid on üksinda jäetud. Arvestusega, et ega vast midagi erilist ikka uksest sisse ootamatult ei tule. Aga võta näpust. Õhtul siis tuli anesteesia minu jutule, et tule kae, kas neil üks koer kodade värelusega (AF). Läksin kaema, ja oligi. Tegin paber-EKG kah, et kinnitada oma arvamust. Seejärel loomulikult küsimus, et mida edasi teha. Ei hakka pikka juttu siinkohal arutama, aga lühike versioon selline, et olid nemad anesteseerinud ühe koera pehmete kudede kirurgia jaoks. Vaja kuulmekanal ära lõigata. Lõikasidki. Ning alles ärkamise ajal hakkasivad kahtlustama, et AF. Toon siis koera ultrahelisse, et kaeda, kas ka miskit hullu südame mehhanika poolega lahti. Ei olnud. Aga oli hoopis suur kogus vaba vedelikku rinnaõõnes. Soovitasin nõela sisse torgata, et selgust saada, mis vedelikuga tegu. Küülus oli. Aga ilmne, et külotooraks ikka ühe anesteesia ajaga koguneda ei jõua. Seega oli ilmselt see kahe silma vahele jäänud. Ikka juhtub. Eks näis, mis homme saab. Tõenäoliselt tuleb pisut täiendavat diagnostikat teha, et selgusele jõuda, mis seda põhjustamas. Mina panen igatahes oma panused kraniaalsele mediastinaalsele massile.
Mis muidu uudist - mis siin ikka, täitsa toredasti läheb. Käisin täna näiteks statistikatädi jutul. Ja peaksin vist professionaalset abi otsima. Sest siuke tahtmine on oma andmetele statistikaküüned sisse lüüa. Päriseltpäriselt, noh. Ehk uuel nädalal millaski jõuangi selleni.
Uues kohas on elu kah väga tore. See nagu polekski UK - parkimisruumi on, majad ei ole lootusetult üksteise kukil, meie maja on täitsa kena ja värske seest, 'elukaaslased' toredad, ja selline tsivilisatsiooni tunne. Varsti saame oma interneti kah, siis ei pea enam läbi seina naabri omaga leppima - see pealegi minu tuppa õieti ei küüni, mistõttu praegu internetti minekuks pean teise tuppa tulema.
Nädalavahetus kah kohekohe algamas - mul sedakorda lausa veidi tavalisest varasemalt. Nimelt lendan reede hommikul Pdrlandiasse Simona pulma. Usun, et tore saab olema. Isegi uus ülikond seks puhuks ostetud...

No comments:

Post a Comment