Kell

Friday, October 7, 2011

Muutusteta läänerindel

Lihtsalt mõtsin, et annaks vahelduseks elumärgikest. Midagi eriti põrutavat pole vahepeal toimunud ning elu läheb üsna ladusat rada. Töö juures stabiilne - CP juhtub positiivses meeleolus olema, siis on lausa tore; kui mitte niiväga, siis natuke vähem tore. See nädal oli näiteks täiesti positiivne.
Sel nädalal oli ka üks MVetMed kursus. Kui kõik kursused nii ladnad oleks, siis poleks väga vigagi. Kasside südamehaiguste kursus nimelt. Ja selle juures eriti positiivne see, et kogu kursus võttis ühe päeva. Eksam kaasa arvatud. Ainult vaja veel üks haiguslugu eksami osana kodus valmis kirjutada ning ongi tehtud.
Töö juures põnevatest asjadest kah - kui nüüd hästi läheb, siis saab ühele kassile Reveal'i ehk püsi-EKG panna. See pole väga levinud siin, mu siinoleku jooksul pole ette tulnud. Ja nagu ikka haruldased asjad tulevad paari kaupa - kui väga hästi läheb, siis mul ühele koerale kah vaja selline naha vahele sokutada.
Ja eriti positiivse noodiga siinkohal lõpetakski - nädala pärast samal ajal pakin asju, et nädalaks kodumaale lennata. Tore :)

No comments:

Post a Comment