Kell

Friday, October 1, 2010

Õppenädal selja taga

Huh, ei oskagi öelda, mis tundeid see tekitas. Segaseid ilmselt. Lugeda läbi terve kuhi artikleid, mis kõik räägivad samast teemast pisut erinevates noodivõtmetes, vahel üksteist takka kiites, vahel maha laites. Nädalaga igatahes silmad krõllis ja juhe korralikult puntrasse aetud.
Uuel nädalal algab uus elu. Sisehaiguste elu. Ja seda kohe sellistes kvantides, et anna olla. Nimelt on kohe esimese nädala lõpus nädalavahetuse valve. Saab huvitav olema. Huvitav ses mõttes, et saan näha, kas kõik need õudukad peavad paika või saab tegelikult sellega ilma väga hullu vaevata toime. Ootusärevuseks vist nimetavad.
Kuid positiivsete nootide poolelt - homme lähen kiikan, kas äkki saab siingi riigis pisut jätkata kooris liirilõõritamist; kui hästi läheb, siis pühapäeval alustab mu suur sinine objekt siiapoole rändamist; esmaspäeval saan ehk auto tule lõpuks korda tehtud (viimaseid paari nädalat ei aja remonditöökoja kraesse, lihtsalt pole endal olnud jaksu sellega tegeleda); ning 30ndal saab ehk korraks kodumaalegi lennatud. Nii et pisut positiivset kah selles olematus töövälises ajanatukeses. Sõbrad, pange siis õlled külma, varuge musta leiba ning heeringat!

No comments:

Post a Comment