Kell

Tuesday, November 16, 2010

Bäkk in äktsion

Täitsa tore on olla tagasi kliinikus ning näha patsiente. Mis siis, et onkost väga midagi ei jaga. Mis siis, et lugeda tuleb ropult palju ning õieti selleks aega ei jätku. Mis siis, et õhtul jõuan koju pool 11. Mis siis, et hommikul pean enne 7t majas olema. Mis siis, et enne hommikul tööle minekut pean lugema peatüki või paar Kirk'si ning selleks end 5-poole6 vahel katsuma maast lahti peksta. Õnneks tundub sellest puhkusenädalast ning sellele järgnenud õppenädalast päris palju tolku olnud olevat - energiat kohe rohkem.
Onko on tegelikult täitsa vahva. Keemiaravi ning päris põnev kliinilise ja biokeemilise vere närimine. Heh, tundub tõesti, et puhkusest on tolku olnud. Ning nagu ka oletasin, puhkusenädal on ka keeleoskusele abiks olnud. Jiiiiihaaa! Aga nüüd Kirk's peatükid 133 ja 155 homseks raamatuklubiks alla neelata :)!

1 comment:

  1. Äi tää, kas äkki pole tegemist Jämejala taolise kompanii elik asutusega? Ja seda ka ei tää, kas säälmail töö-ja tervisekaitset eksisteeribki üleüldse. Une ja söögiaega anti isegi vist vanaaegses grööt bridannias

    ReplyDelete