Kell

Sunday, November 7, 2010

Puhkus. Tõeline puhkus...

Nädalake puhkust möödus kiiresti. Sest tegemist oli kuhjaga ning sõpru sai kah kohatud pea kõiki. Kui keegi jäi kohtamata, siis võiks ta (nad) hõigata, et järgmisel korral sedamoodu ei juhtuks.
Algatuseks sai tallinnamail hulgutud mõned päevad. Lobatud Antikristusega (ja kohtutud oma klassikalise kallikesega nende juures - on ikka ilus jaal küll teisel), kohtutud Rüntsi ja Kadiga, käidud Eluka suurt kõhtu kaemas. Siis väike vahemaandumine keskeestis ning dr Müllerile tere öeldud. Sealt edasi lõunaosariikidesse - kaedud Heidsi suurenevat kõhtu, sõidetud pimedas ja paksus udus mingi kroomiga (ratas olgu mis ratas tahes, peaasi, et honda on) Võru lähistelt Tartusse, maitstud kena koduveini Soesaadul, kohtutud tööjuurerahvaga (njah, üks paljudest asjadest, mida UKs pole - kenad naishinged). Sõidetud motokrossi (laaaahhheee, ma ütlen) ja käidud saunas, kuhu sai laotud täiendav kuhi värskeid kerisekive. Nilpsatud õlu või paar Mõmmi ja Tiinaga. Lobatud wolliga maast ja ilmast, kohtutud Gorebelliga. Nüüdseks lõbus seltskond vedas mu ära lennujaama ning peatselt asutan tagasilennule rinde eesliinile.
Lühikokkuvõtteks - uskumatult lahe puhkus oli - loodetavasti akud piisavalt täis laetud, et panna vastu kuni järgmise pausini. Kohver musta leiba täis, seda ehk kuu jagu jätkub, kui ettevaatlikult süüa.
Aitäh, sõbrad, teiega on tore!
P.S. ja muidugi oli ikka väääga kena tänane hommik valge maaga

4 comments:

  1. No kui Sa Eluka suure kõhu ära kaesid, siis kujutle minule samasugune ette :P ja nagu oleksimegi päriselt kohtunud!

    ReplyDelete
  2. Ohhhoooohoooo :) millal siis plaan?

    ReplyDelete
  3. Tegelt suisa nädal aega varem kui Elukal ehk siis täpselt 2 nädala pärast. A pagan seda teab, millal härra tegelikult tulla suvatseb, aga hiljemalt 4 nädala pärast on kindlasti käes!

    ReplyDelete