Kell

Tuesday, November 9, 2010

Puhkus puhatud, taas tööle

Puhkus, nagu ennist juba öeldud, läks täiega asja ette. Nüüd olen jõudnud tagasi rinde, olgugi, et sel nädalal on pisut lahjem see minek, kuivõrd tegu õppenädalaga.
Õigupoolest pole see õppenädal nii tore ühtigi, kuna tekitab tunde, et lugemist ja õppimist oleks nii palju, et ei tea kohe kust otsast pihta hakata. Tegelikult võin ennast sellega lohutada, et eks see nädal saab kah kohekohe läbi ja siis kurdan ja unistan, et oleks ometi kasvõi õppenädalgi... Selline korrast on see inimese loomus ilmselt.
Tore oli näha esimest lund vahetult enne Eestist äratulekut. Siinne ilm on selline tõsine kaamos - tuul, vihm, porised lehed. Ah tühja, ilmselt on ilm tegelikult täpselt selline nagu parasjagu tuju on. Ju siis mul hetkel lihtsalt on selline tuuline, vihmane ja poriste lehtedega tuju. Ehk lihtsalt energiavarud pisut kasinad ning igasugused tegemata/pooleliolevad paberitööd, lugemata/pooleliolevad raamatukuhjad, omandamata/omandamisel teadmised annavad oma panuse. Ega siin vist muu ei aita, kui et katsuda homme töölt pisut varem plagama panna ja sättida tsikkel sõidukorda ning teha nädalavahetusel mõned kiiremad ringid :) Praegu aga vaja lugeda Ettingerist ja Kirk'sist tugev teistkümmend lehekülge ja minna ära magama.

No comments:

Post a Comment