Kell

Wednesday, August 25, 2010

50 päeva selja taga

Mitte et ma siin nüüd päevi loeks või midagi, aga igatahes on 1/22 teadmistest omandatud tänase päeva seisuga. Või pigem küll lihtsamalt öeldes 10/219 residentuurist läbitud. Loodetavasti teadmiste tulv ikka kogub tuure ning järelejäänud ajaga saan ehk grammikese targemaks kah.
Ning positiivse poole pealt sedapalju, et veel 2 päeva kujutavat diagnostikat ning siis tagasi päris elu juurde ehk kardioloogiasse. Paraku küll vaid kaheks nädalaks, aga see RadVacation, nagu ilmselt paarist varasemastki kirjast kajama jäänud, hakkab vaikselt ajudele.
Ning veel positiivsema noodi peale - kui onu Kirk tuli juba mõned nädalad tagasi minu juurde, siis täna saabusid ka härrad Feldmann & Ettinger. Nende seltsis peaks pikad vihmased õhtud vast veidi ladusamalt kulgema. Või vähemasti asjalikumalt sisustet saama. Ning eks neid onusid-tädisid-härrasid-prouasid-noorsande-preilnaid ole tulemas veelgi. Loodetavalt õite peatselt. Ja ühte ootan eriti, aga sellest teises rubriigis.
Ning veel - täna alustasin põhjalikumalt oma teadusjupikese jaoks artiklite kokku otsimist. Ning tundub, et võib täitsa põnev teema olla. Väikse ääremärkusena võin lisada, et eriti bokserite omanikest tuttavad, kuid ka dobberite ning teiste ARVC või DCM kimpus olevate omanikel võib olla täitsa heameel, et sellisele liinile olen sattumas. Eks näis...
Lõpetuseks - kes mõistukõnet ei mõistnud, ärgu pahandagu. Lihtsalt oli selline meeleolu ja panin read sedamoodi kirja. Vot nii.

No comments:

Post a Comment