Kell

Saturday, August 28, 2010

DI lõpp ja pikendatud nädalalõpp

Nüüd on see siis ametlik - mu 4 nädalat kujutavat diagnostikat on läbi. Neli nädalat hämaras ruumis sumiseva masina läheduses mitte midagi tehes seismist on selja taga. Tegelikult loomulikult õppisin palju uut ja huvitavat, seega otseselt nurisemiseks põhjust pole. Ehk vaid oleks tahtnud pisut tõhusamat ajakasutust, sest ehk natu liiast jäi aega mõtteid mõlgutada ja unistustel ringi uidata.
Nuh, aga nüüd pääsen siis tagasi päris ellu ning ilmselt suht suure pauguga - peale riigipüha ja pikemat nädalavahetust on tavaliselt kõigis osakondades rohkem tööd kogunenud ning ei usu, et kardioloogiagi ses mõttes miski erand oleks. 2 nädalat kardioloogiat tulekul ning teisel nädalal pean veel väikse ettekandekese kardioloogia journalclubis tegema oma bokserinduse teemadel. Ja selleks vaja veel kõvasti artikleid kokku otsida, läbi närida ning seedida lasta.
Ja siis on paraku pikk nädalavahetus - esmaspäeval miski riigipüha (kohe guugeldan, et mis asi see ongi) - ah tegel't ei guugelda ma siin midagi, kuna a) pole minu riik ja b) hetkel nagunii ei oska seda vaba päeva suuremat asja hinnata. Oleks siis, et oleksin vähe varem taibanud, et pikk nädalavahetus tulekul, aga nüüd katsun selle siis lugemise-artiklite otsimise jms-ga ära sisustada. Ning kuna täna jahe aga siiski päikseline ilm, siis ehk lähen longin pisut kuskil ümbruskonnas ringi kah.

No comments:

Post a Comment