Kell

Tuesday, September 7, 2010

1/17

Statistika on ikka tore. 1/17 kõlab palju toredamalt kui 0,058. Või kui 6%. Kuigi tegelikult 6% kõlab kah paljulubavalt. Näiteks 1031 päeva kõlab nagu pikk aeg. Samas, kui arvestada, et lugemist paistab pea lõputult olevat - nii plaanilist (kõik need raamatud, mis vaja selgeks saada) kui ka plaanivälist - iga konkreetse patsiendi kohta peaks tegema endale teemast ülevaate: üsna põhjaliku sellise.
Ning tempo on kerinud ikka märkimisväärselt reipaks. Hommikul 7ks tööle ja õhtul peale 9t tagasi. Ning nüüd veel 16 lehekülge Ettingerist homseks bookclubiks. Siis killuke und ning uuele ringile.
Reedel saab veel sedapalju lahe olema, et ilmselt on praktiliselt kogu meie osakond ECVIMil. Ehk siis mina olen sunnit olema kõige kunnim kunn kardioloogias. Ning kui siia veel lisada, et meie kõige vägevam kardionurse Charlotte läks täna tervislikel põhjustel töölt ära ning ei pruugi enne uut nädalat tagasi olla, siis...... brrrrrrrr. Aga mis ei tapa, teeb tugevamaks ja kui tapab, siis pole ju väga vahetki. Vähemalt on surmapõhjus teada :P
Ok, aga nüüd raamat kätte ja tuld...

No comments:

Post a Comment