Kell

Sunday, July 11, 2010

1/2 esimest patsienti ja MRCVS

Oli kena nädalavahetus, mille käigus sai käidud korraks sipsti pisut kaugemal (no nii 2500 km ots, sedakorda küll lennukiga), seega eelmise töönädala viimased uudised kajastamata.
Lühidalt eelnenust - neljapäeval pidin küll esialgsetel andmetel toimima kolmanda aasta residendi varjuna, kuid kujunes hoopis nii, et sain pool patsienti endale. Tehes õpibki ju palju paremini. Ning kohe oli aru saada, et mu learning curve saab siinmajas ikka kohe väga sirgelt Y-telge pidi üles ronima. Ning see on hea tunne.
Reedel käisin ära vandumas, et ma ikka loomaarstinduse lippu kõrgel hoian ning selle tulemusena võin nüüd enda nime taha kirjutada MRCVS (Member of Royal College of Veterinary Surgeons) Ega's muud kui lippu kõrgel hoidma. Ja seda juba väga natukese hetke pärast. Nimelt on homme hommikul 7.30 ajakirjaklubi, milles neli artiklit. Kuivõrd kahjuks kodust ei õnnestu mul neid kätte saada, siis pean pisut varem sinna kohale minema, et ikka vähemalt läbi jõuaks need sirvida. Ning kui arvestada, et hetkel on siinmail kesköö, siis ilmselgelt kõige mõistlikum tegu on magamaminek. Peale võrratut nädalavahetust on akud ilmselt nii täis küll, et homne päev võib juba alata :)

No comments:

Post a Comment