Kell

Wednesday, July 21, 2010

Veel PDA-d ja natuke kuulsusi kah

Eile taaskord PDA. Sedakorda küll omanik otsustas anda kutsika kasvatajale tagasi, mis tähendab, et ilmselt ka see pole opile/interventionile minemas. Kuis olen enam kui veendunud, et neid tuleb siin veel ludinal ja mitmeid. Ongi hea, saan pisut ajapikendust, et ennast teemasse (kateteriseerimistesse) sisse lugeda ja ehk "kuivalt" harjutada kah pisut seda kateetritega möllamist.
Täna aga käis proua Al Fayed. Neil mitmeid koeri-kasse, seega sattuvat mede majja ikka vahel. Ning mis eriti vahva oli, et tegu on soomlasega. Hoopis jupikene lihtsam oli asju lahti seletada.
Sellest lahti seletamisest kah pisut - kuidagi Eestis tundus see lihtsamalt laabuvat, kui trehvas mõni ingliskeelne klient olema. Ilmselt on lihtsalt hetkel selline väike "memory overflow error". Paari nädalaga väga suures koguses erinevat infot, mida vaene väike ajuke, mis pole mitu aastat pidanud väga intensiivses vastuvõturežiimis talitama, peab vastu võtma. Usun, et mõned nädalad läheb veel aega kuni aju täies tempos inglise keeli tegutsema asub.

No comments:

Post a Comment