Kell

Sunday, July 4, 2010

Eile õhtul sise/kardio/onko/anesteesia residentid grillchill. Lühimulje - uskuda laseb, et täitsa tore seltskond. Pisikest maailma kah natuke sekka - üks dermatoloog on soomlane, kes oli kuskil hiljuti Svetaga, kes siis oli palunud mulle tervisi saata, kokku jooksnud.
Käisin eile ka šoppamas pisut - loomulikult tuli poeallergia peale ning kõike tarvilist ma ei suutnudki välja sebida. Aga pole hullu, eks tasapisi jõuan.
Ja veel pisikesest maailmast - üks eesti tuttavaid töötab minu asukohast 11 ja elab 30 miili kaugusel. Ehk õnnestub kohvipausitada millaski :)

Õpetussõnu tulevastele sugupõlvedele:
UKs pangaarve avamise lihtsustamiseks võtke kaasa oma konto väljavõte (kui võimalik, siis inglise keeles), sinu Eesti aadressile saadetud elektri/maatelefoni/gaasi vms arve (soovitavalt inglise keeles :P). Võimalik, et sellestki ei piisa, sest ma ju pole suutnud kontot avada, aga ilmselt võib see pisut lihtsustada. Samuti, kui teate näiteks kus te UKs elama hakkate, siis paluge oma UK tööandjal/koolil/vms saata mõni ametlikul blanketil paber sinna.

No comments:

Post a Comment