Kell

Wednesday, July 7, 2010

Intermediate echo

Tänast päeva sisustas intermediate echocardiography kursus. Väääga hea kursus. Heameel tõdeda, et minu jaoks sisuliselt refresher, aga siiski üht-teist üsna uut kah. Ja rahaliselt kah päris tore - letihind 653£, minule tasuta :) Sisuliselt andis see kena ülevaate siin majas kasutatavatest südameultra protokollidest ning oli ka hands-on treening. Mina oma käsi külge ei saanud panna (sooduskampaania puudused), kuid eks alates järgmisest nädalast hakkan seda värki ju igapäevaselt harjutama päris patsientidel.
Paberimajandusega hakkab kah tasapisi ühelepoole saama, seega peaks hiljemalt ülejärgmisest nädalast karussell täie hooga keerlema.
Nädalavahetuse rotagraafikud kinnitatakse kah lähiaegadel terveks aastaks ära ja tundub sedamoodu, et NV valveid saab aasta kohta olema 6. Polegi nagu väga hullu. Või siiski. Sest ähvardavad, et nii mõnegi NV saab kenasti ära sisustada nädala jooksul kogunenud kaaskirjasepistamisega.
Homne on esimene täie rauaga kliinikus veedetav päev. Algatuseks küll veel varjuna, et saada kõik programmid ja protseduurid selgeks. Seega veel viimased paar vastutusevaba päeva. Nauditagum neid :)

No comments:

Post a Comment