Kell

Tuesday, July 6, 2010

Pangaasjad laabuvad...

...tegelikult päris ladusalt. Lõppkokkuvõttes avasin arve kolmandasse panka, kus kulus selleks alla veerandi tunni. Kahju pisut vaid esimeses kahes pangas raisatud aja pärast (Barclay - 4-5 käiku ja sisuliselt poolteist päeva; HSBC - tahtsid buukida aja kuskile järgmisesse nädalasse). Lloyds TSB on nüüd siis mu kodupank. Kaardid saan millaski kah kätte - saadetakse koju. Ja kui kellelgi on kogemust, mida peale hakata tšekiraamatute jms kiviajast pärinevaga, siis olete teretulnud kogemusi jagama :)
IT osakond toimib kah tasapisi - juba saimegi kätte oma login andmed. Neile vist tuli üllatusena, et uued inimesed tulevad majja. Kui väga hästi läheb, siis saan oma massinasse ka kõik vajalikud kliinikuproged, et siis "vabal" nädalavahetusel ei oleks vaja töö juurde pabereid sepistama minna. Nagu aru sain, kulub "vabast" ajas üsna suur osa igasuguse kommunikatsiooni (kliendid, hooldusjuhendid, tagasiside saatvale arstile jne) koostamisele. Eks näis.
Ratta peaks järgi tooma. Või siis miskit siit soetama. Seda mõtet mõlgutan tulevikus edasi, kui juba hakkab selgem olema kui vähe seda vaba aega ongi ning loomulikult ka kui selgub, mis saab kliiniku territooriumil parkimisest - seda plaanitakse vägisi tasuliseks väänata.

No comments:

Post a Comment