Kell

Monday, July 12, 2010

Reipus kogutud, tagasi rindele

Õnnestus korraks nädalavahetuseks siit linnast/riigist ära põgenetud ning pisut akusid laetud. Õigemini kohe päris korralikult akud servani täis tangitud nii, et paar nädalat PEAB selle laadimisega vastu pidama. Aitäh neile, kes osalesid akude laadimises ;)
Tänane päev algas juba kell 7 kliinikus ajakirjaklubiks 4 artikli välja trükkimisega. Seejärel tunnine ajakirjaklubi oma märkimisväärses intensiivsuses.
Edasi patsiendid. Õigupoolest sedakorda mulle vaid üks, kuid sellega õnnestus kogu päev üpris tihedalt ära sisustada. Eks kogu see süsteem ja arvutiprogrammindus ning vajalike dokumentide ettevalmistamine ja vormide täitmine vajab harjumist. Kuid usun, et nädala-paariga peaks asi käppa saama küll.
On tore, et kogu struktuur on väga toetav ja abistav - juhendaja ütlus, et kui vähedegi tunned, et omanikuga telefonis suhtlemine võib olla ebamugav, siis ta võib ise rääkida, mõjub julgustavalt. Ja kui kuskil jääd veidi kõhkleval ilmel kohmitsema, leidub kohe keegi, kes tunneb huvi, et kas saab aidata. Kohe vägaväga hea on sedamoodi toimetada :) Pisikene asi, mida pole seni vist üheski töökohas selliselt tundnud.
Aga nüüd raamat kätte ja valmistuma homseks Book-clubiks. Neid "klubiüritusi" jätkub pea igasse päeva (pisut sõltub, et mis osakonnas juhtud olema, kuid hetkel kardios olles on sisuliselt kõgis päevades midagi). Klubide mõte on aidata kaasa eksamite tegemisele (njah, eks eksamiteni tegelikult veel üksjagu aega - esimene on kuskil teise aasta alguses ning teine alles peale kolmandat). Ning varsti peaks hakkama ka teadusprojekti asja aktiivselt ajama, et ajahätta mitte jääda.

No comments:

Post a Comment